Курманбек Салиевич писал(а):
woolf писал(а):
Курманбек Салиевич писал(а):
Вы скатились до уровня аргументации пана Баранчика. И даже ниже - тот хоть агентство ОБС в оправдание приводит.
Не, пан Курманбек, у Баранчика свои мотивы, пророссийские.
Та я ж не про мотивы - тут пан Юрий сам честно-благородно признал: отрабатывает грант. Я про форму - а вот она у обоих идентична :)
Очень слабо, пан Курманбек. Очень. Вот сходу несколько мнений, идентичных Баранчику, моему. И что, всех начнете подозревать в работе на разведку...за гранты?
Класкоўскі:...Абвешчанае партыяй БНФ змаганьне на два фронты - супраць Лукашэнкі і супраць "кандыдата Крамля" –
гэта прыкрыцьцё канцэптуальнай разгубленасьці гэтай часткі апазыцыі... Мінчанка: Калі Беларусь будзе “класьціся” пад Захад, баюся, што Аляксандра Рыгоравіча чакае лёс Мілошавіча... Расеі яшчэ некалькі гадоў давядзецца мець справу з Лукашэнкам,
бо ў апазыцыі моцных лідэраў няма... http://www.svaboda.org/content/transcript/2185748.htmlРоманчук, ОГП, Московский Комсомолец № 25461 от 28 сентября 2010 г. :
"Я убежден, что в первом туре Лукашенко не победит."
Класкоўскі : «З аднаго боку, сапраўды, апазыцыйныя лідэры маюць рацыю — самае важнае зьвяно — гэта ўчастковыя камісіі. Менавіта тут літаральна рукамі лічацца галасы. Аднак няма ўпэўненасьці, што намаганьні будуць належным чынам сканцэнтраваныя вось у гэтым зьвяне. Таму што падобная рыторыка гучала і падчас мясцовых выбараў. А ў выніку высьветлілася, што
нават калі б улада не фільтравала працэс, усё роўна толькі б невялічкая доля апазыцыянэраў трапіла б у камісіі. Таму што вылучэньне было слабаватым. Зь вясны, я думаю,
сілы апазыцыі не пабольшалі.
Наадварот, ёсьць сымптомы таго, што яны яшчэ больш расьцярушаныя».Карбалевіч: "...Захад практычна адмовіўся ад падтрымкі беларускай апазыцыі, абмяжоўваючыся толькі назіраньнем за дэмакратычнасьцю выбараў. Ды і Расея, здаецца, не зьбіраецца моцна ўмешвацца. А між тым як раз цяпер пазыцыі Лукашэнкі слабейшыя, чым раней, але сытуацыя разьвіваецца менавіта такім чынам".
Булгакаў:"...Тыя кандыдаты, на чале з Някляевым, якія заявілі пра свае прэзыдэнцкія амбіцыі, на мой погляд апрыёры няздольныя стварыць нешта кшталту новай Плошчы".
"...
Някляеў – гэта тыповы паліттэхналягічны кандыдат, які быў прыдуманы дзеля таго, каб даць поўху тым людзям, пра якіх гаварылі, што яны гранды беларускай апазыцыі. Някляеў паказвае, што ўсе гэтыя людзі – ніякія не гранды, што яны звычайныя, шараговыя байцы апазыцыйнага фронту, і ў выпадку адпаведнай Паводле маёй інфармацыі Някляеў – не прарасейскі кандыдат, і ўся гэтая мітусьня з прапісваньнем яму прарасейскасьці была пэўнай палітычнай тэхналёгіяй.
Факт вывядзеньня Някляева ў фаварыты пэўнымі структурамі як нішто іншае падкрэсьлівае абсалютна цынічнае і ўтылітарнае стаўленьне да такіх байцоў, як Аляксандар Мілінкевіч і да яго падобных. Выяўляецца, што ўся гэтая складаная інжынэрыя, канфэрэнцыйная актыўнасьць, разбудова рэгіянальных структур шэлега ламанага ня вартая".
Карбалевіч:"...Ідзе барацьба за ўмацаваньне пазыцый у межах апазыцыйнага “гета”. Ніхто асабліва не імкнецца выходзіць за межы гэтага гета і апэляваць да ўсяго грамадзтва".
Бородач: «С точки зрения тактики противоборствующих сторон ничего не изменилось. Команда Лукашенко высыпает в избирательную комиссию сумасбродных, совершенно пустых кандидатов, на фоне которых он уже выглядит предпочтительно, а остатки оппозиции бьются между собой за пальму первенства и неуловимую перспективу.
...После очередного "элегантного" обмана на выборах, на площадь выйдут на два-три дня 3000-5000 протестующих (дай-то Бог, ибо никто не готовится к этому). Будет спровоцирована потасовка (драку заказывали? - Получите!), один-два взрыва, ответственные за акцию протеста сядут в тюрьму, и пыл развеется как пыль до следующих выборов».
Римашевский: «
Сегодня мы вошли в Центризбирком для того, чтобы через три месяца войти хозяевами в это здание и Администрацию президента».
Монро: Я ведь не зря обмолвился, что оппо-кандидаты мерзавцы!
А. Санников: «
Мы уже побеждаем».
П. Шеремет: «Лукашенко как никогда слаб, но оппозиция не готова этим воспользоваться».
Костусев, БНФ: «…Мы будем отстаивать действительные итоги выборов. Будем готовить акции протеста».
Н. Статкевич: “По сути наши шансы возможны лишь за границами избирательного процесса. …Другого механизма у нас нет для того, чтобы заставить власть изменить правила игры и вернуть выборы, которые у нас отобраны, потому что
теперь это имитация”.
О. Абрамова, экс-лидер белорусского «Яблока»,политолог: "Технологически все построено грамотно. Второстепенные и даже забавные претенденты привлечены для того, чтобы превратить начало выборов в фарс и обесценить участие в них всех кандидатов, кроме главного".
================
Слабы Вы, пан Курманбек, полемизировать с Монро. Я профи, а Вы дилетант.

Но бить я вас буду как профи, звиняйте. Сами полезли в "профессиональную лигу". Получайте.