Текущее время: 04 авг 2025, 13:04

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2460 ]  На страницу Пред.  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 62  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Беларусь пустили в разработку?
Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 13 апр 2015, 14:31 
Голубые штаны

Obyvatel писал(а):
usun писал(а):
Ведь сами подумайте, групповые занятие с несовершеннолетними по лесам ...

трындец. какое счастье, что мой ребенок и дети моих знакомых уже старше 18-и, а то благодаря вашим анонимках скоро и в турпоход по "родному краю" не сходишь...
а за поездку в Карпаты иль на Кавказ с дитями теперича на границе расстреливать будут? :sh_ok:

А Вы шо думали? Кто Вас там знает походы, аль замышляете чаво.

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 14 апр 2015, 12:54 
Голубые штаны

usun писал(а):
А Вы шо думали? Кто Вас там знает походы, аль замышляете чаво.

вот, вот... поэтому считать здешнюю нынешнюю власть оккупационной совершенно нормально...

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 14 апр 2015, 14:49 
Голубые штаны

Белорусский (но родом из Донбасса) афганец готов защищать Жлобин от белорусских (!) властей с оружием в руках

Изображение

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 14 апр 2015, 15:04 
Голубые штаны

Прадстаўнікі прарасійскага «Нацыянальна-вызваленчага руху» ў Беларусі расказалі «Нашай Ніве» пра свой светапогляд.
На пытанні адказвалі Уладзімір Рыжанкоў, каардынатар руху, і Юлія Чырва, яго прэс-сакратарка. Цытаты падаюцца без купюр.
«Мы нідзе не зарэгістраваныя. Усё робіцца на грамадскіх пачатках, па-валанцёрску. У Расіі нас 260 тысяч чалавек. У Беларусі мы толькі пачынаем. Актыўных зусім мала.

Мы абапіраемся на праваслаўе. Гэта асноўная рэлігія рускай цывілізацыі, Рускага свету. Але галоўнае, каб чалавек прызнаваў, што ў 1991 годзе адбыўся пераварот, і прызнаваў каланіяльны статус нашай дзяржавы.

Канстытуцыю нам увогуле напісалі ЗША, Ю-Эс-Эйд, я іх так называю — амерыканскае пекла. Гэта маё вынаходніцтва.

На сённяшні дзень усе постсавецкія краіны — калоніі ЗША. Ельцына пасадзілі на пасаду амерыканцы, як і Гарбачова. Але Пуцін ужо самастойны гулец. Тое, што ён узначаліў краіну, — рускі цуд.
У Беларусі мы падтрымліваем Лукашэнку. Яго абраў народ. Дзякуючы яго ўласнай ініцыятыве і ручному кіраванню атрымалася захаваць вытворчасць, бяспеку, стабільнасць, гісторыю, памяць пра Вялікую Айчынную вайну.

Глабальны фонд барацьбы з ВІЧ 5 гадоў распаўсюджвае метадон. ЮНІСЭФ прасоўвае сэкс-асвету, разбэшчванне непаўналетніх, калі ў дзіцячых садках дзяцей навучаюць рукаблуддзю, усякім вычварэнствам. Пад выглядам барацьбы ў ААН прынялі праграму, калі дзецям з трох гадоў абавязкова вучыцца сэксуальным вычварэнствам!

«Антымайдан» — бутафорыя, якая не ставіць перад сабой канкрэтныя мэты.

80% чыноўнікаў у Расіі працуюць на Захад. У прэзідэнта РФ правоў нашмат менш, чым было ў старшыні Прэзідыума ў СССР. Рэальнай улады ў Пуціна няма.
А Мядзведзеў быў кампраміснай фігурай паміж прапуцнскімі сіламі і амерыканцамі. Гэта не да канца пуцінскі праект.

Нам рэкамендавалі далучыцца да БРСМ. Але іх парадак дня з нашым троху не супадае. І да іх пятая калона таксама пранікла, забарона георгіеўскай стужкі — вось прыклад.
Бээрсээмаўцы — абсалютна наіўныя людзі, яны не разумеюць, што адбываецца. У Мінадукацыі ахарактарызавалі БРСМ так: гэта вялікія дзеці.

Мы не будзем далучацца да Расіі, бо мы адна дзяржава. Проста гэтая дзяржава стане іншай, калі не будзе пятай калоны.

Біблія Скарыны была на рускай! Ён сам пісаў: «я — рускі»! Вы гісторыю ведаеце? Украіна і Беларусь — гэта праект Аўстра-Венгрыі, накіраваны на супрацьстаянне Расіі. Штучна стварылі нацыяналізм, штучна стварылі мову.

Разведка МІ-6 і банкіры арганізавалі Кастрычніцкую рэвалюцыю. І гэта цуд, што з’явіўся патрыёт — Сталін, які адмяніў аборты і зладзіў чыстку пятай калоны.
Нават запрыгоньванне сялян пачалося пасля таго, як Пётр І прывёз заходнюю культуру. Да гэтага яно было немагчымым.

Нямцова забілі амерыканцы, каб зладзіць «аранжавы пераварот». І СМІ пастаянна пра гэта казалі, каб людзі выйшлі на вуліцы, але людзей не хапіла.

Ваш рэдактар не прапусціць ні слова з таго, што мы зараз кажам».

* * *

Нацыянальна-вызваленчы рух (Национально-освободительное движение)

грамадскі «патрыятычны» рух, які ўзнік у 2011 годзе ў Расіі. Узначальвае яго Яўгеній Фёдараў, дэпутат Дзяржаўнай думы, Федэральнага сходу РФ чатырох скліканняў, старшыня камітэта па эканамічнай палітыцы і прадпрымальніцтве Дзяржаўнай думы, член Цэнтральнай палітрады «Адзінай Расеі», кандыдат эканамічных навук. «Праславіўся» Фёдараў пасля сваёй заявы аб тым, што вядомаму музыку Віктару Цою пісалі тэксты песень у ЦРУ.

Нацыянальна-вызваленчы рух выступае за «Рускі свет» і традыцыйныя каштоўнасці. Удзельнікі руху вераць, што СССР быў развалены агрэсіўным Захадам, які ўвесь час так ці інакш супрацьстаіць «мірнай славянскай цывілізацыі». Таксама рух падтрымлівае сепаратыстаў Данбаса.

Гутарыў Улад Швядов

Уладзімір РыжанкоўИзображение

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 14 апр 2015, 15:11 
Голубые штаны

Woloh писал(а):

Цитата:
"Я буду защищать свой дом, свою семью. Если на меня белорусское правительство будет нападать, белорусские войска будут нападать на мой город, на мою семью – я буду защищаться против них. Если кто-то другой будет нападать – значит, буду защищать свою семью против них.

Но я думаю, что на сегодняшний день, конечно, белорусское правительство не допустит ни «Майдана», ни раскола. Но если будет враг извне, то я буду, конечно, защищать Беларусь", - заключил Сергей Савченко.

да ладно. это ж опора нынешнего главного председателя. исчо и минскому омону помогут колени девочкам ломать на Площади.

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 14 апр 2015, 16:26 
Голубые штаны

Obyvatel писал(а):
Woloh писал(а):

Цитата:
"Я буду защищать свой дом, свою семью. Если на меня белорусское правительство будет нападать, белорусские войска будут нападать на мой город, на мою семью – я буду защищаться против них. Если кто-то другой будет нападать – значит, буду защищать свою семью против них.

Но я думаю, что на сегодняшний день, конечно, белорусское правительство не допустит ни «Майдана», ни раскола. Но если будет враг извне, то я буду, конечно, защищать Беларусь", - заключил Сергей Савченко.

да ладно. это ж опора нынешнего главного председателя. исчо и минскому омону помогут колени девочкам ломать на Площади.

А если девочки на площадь в этот раз не пойдут, кому они колени ломать будут?

Будет прикольный облом - провести выборы без плошади. А компот разгон?

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 14 апр 2015, 16:28 
Голубые штаны

аліна писал(а):
Мы абапіраемся на праваслаўе. Гэта асноўная рэлігія рускай цывілізацыі, Рускага свету.

Будет интересно на них посмотреть в 2025-ом, когда четверть России будут муслимы. И это не считая прочих китайцев.

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 14 апр 2015, 20:26 
Голубые штаны

Woloh писал(а):

прикольный для кого? главный председатель в этом случае заявит, что даже "оппозиция" признала его "божественность" :hi_hi_hi:

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 14 апр 2015, 20:31 
Голубые штаны

Woloh писал(а):
Будет интересно на них посмотреть в 2025-ом, когда четверть России будут муслимы. И это не считая прочих китайцев.

ничего интересного. отправят попов на курсы переквалификации в мечети... а после будут рассказывать о тысячелетней вере в пророка Мухамеда (или как там правильно). :smu:sche_nie:

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 17 апр 2015, 17:17 
Голубые штаны

https://www.youtube.com/watch?v=V-WLklWECo0

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 17 апр 2015, 18:02 
Жёлтые штаны

аліна писал(а):
Darina писал(а):
давайте мириться. :ya_hoo_oo: завтра большой праздник.

Дык а хто ж тут можа не мірыцца - у краіне кубышкі імя рыгоравіча? Бабушкі б, пенсіянеркі, калі б такія добрыя - маглі б таксама парупіцца аб кубышцы.. :-) Не абцяжарваць, калі што.. :sh_ok:

:hi_hi_hi: а мне понравилось: у краіне кубышкі імя рыгоравіча :cool_cool:

вы говорите, что бабушки маглі б таксама парупіцца аб кубышцы? предлагаете налог на тунеядство и на пенсионеров распространить? а что? идея. :pisa_tel:

Цитата:
Швейцарыі тут не будзе таму толькі, што беларусы - гэта цуд прыроды - жывуць у чаканьні з мора пагоды. :-) Ну і дачакаюцца ж.

Может, они просто реалисты? :a_g_a:

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 17 апр 2015, 18:05 
Жёлтые штаны

Woloh писал(а):

и куда только наш рыгоравич смотрит? еще к этому защитнику не наведались в черном воронке? а жаль. таких "афганцев" нужно изолировать. и как можно быстрее. иначе - быть беде. :a_g_a:

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 17 апр 2015, 19:56 
Голубые штаны

Obyvatel писал(а):
Woloh писал(а):

прикольный для кого? главный председатель в этом случае заявит, что даже "оппозиция" признала его "божественность" :hi_hi_hi:

Ой, неужели Вы зoвете меня на Площадь? И Вы там тоже будете? Пан Обыватель! Обывателю ли ля такие речи?

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 17 апр 2015, 20:34 
Голубые штаны

Woloh писал(а):
Obyvatel писал(а):
Woloh писал(а):

Ой, неужели Вы зoвете меня на Площадь? И Вы там тоже будете? Пан Обыватель! Обывателю ли ля такие речи?

Согласен, Обывателю люля за такие речи! Ишь, очки напёр, небось интеллигент сраный!

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 18 апр 2015, 14:08 
Голубые штаны

Цитата:
Аляксандр Лукашэнка мае намер быць 9 мая ў Мінску і прымаць парад да 70-годдзя Перамогі.
Аб гэтым кіраўнік дзяржавы заявіў сёння журналістам на рэспубліканскім суботніку.
Ён патлумачыў, што ваенны парад можа прымаць толькі галоўнакамандуючы.
Таксама Лукашэнка адзначыў, што не падтрымлівае палітыкаў, якія раней абяцалі, а цяпер амбіцыйна адмаўляюцца прыехаць на ўрачыстасці ў гонар 70-годдзя Перамогі ў Маскву. «Іншая справа, калі ты заняты дома», - дадаў ён

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 18 апр 2015, 17:34 
Голубые штаны

Пад Брэстам прайшлі вучэнні з удзелам расейскіх дэсантнікаў

Цитата:
Агульным лікам у вучэннях узялі ўдзел 400 дэсантнікаў, паведамляе «Вечерній Брест». Як паведамляецца, з Расіі для ўдзелу ў вучэннях прыехалі не салдаты тэрміновай службы, а бывалыя кантрактнікі, частка якіх прайшла службу ў гарачых кропках.
Уразіла і экіпіроўка расійскіх дэсантнікаў — комплекс «Ратнік». Шматслойны шлем, які вытрымлівае траплянне пісталетнай кулі з блізкай адлегласці, маска, бронекамізэлька, сістэма «навігацыі» і сувязі, аўтамат, кулямёт або снайперская вінтоўка. Сістэма дазваляе перадаваць інфармацыю пра месцазнаходжанне салдата на полі бою, цеплавізійны прыцэл забяспечвае выяўленне і вядзенне прыцэльнага агню ў любы час сутак, у любое надвор'е. Ёсць актыўныя навушнікі, якія дазваляюць мець зносіны падчас бою … Камбінезон і акуляры абараняюць ад аскепкаў гранат, мін або снарадаў. Распрацоўкі дэсантнага рыштунку вялі дзясяткі расійскіх абаронных прадпрыемстваў

Изображение

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 18 апр 2015, 19:21 
Голубые штаны

Вложение:
549x730.jpg
549x730.jpg [ 91.43 КБ | Просмотров: 14277 ]

хо-хо, колорадам тут не место ::yaz-yk:

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 19 апр 2015, 18:29 
Голубые штаны

Росіяни в Мінську обрізали волосся місцевій дівчині через светр з написом білоруською мовою (ФОТОФАКТ)
Цитата:
Про це у своєму twitter написала дівчина з Мінську Ольга Корюківська, передає Еспресо.TV.
"Чудесні гості зі Смоленська до...лися до мого світшоту білоруською мовою", - написала вона.
Пізніше дівчина уточнила: "А потім зрізали мені волосся тому що я не люблю Росію".
І виклала фото.
Пізніше дівчина обмежила доступ до свого акаунту. Еспресо.TV перевірили twitter-акаунт Корюківської - він не є фейковим, або бот-акаунтом. Дівчина справді проживає у Мінську і активно дописує про місто у twitter і публікує фото.

Изображение

Последний раз редактировалось аліна 19 апр 2015, 18:39, всего редактировалось 1 раз.

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 19 апр 2015, 18:36 
Голубые штаны

Цитата:
Сёння ў судзе Заводскага раёна Мінска абвешчаны прыгавор па справе аб незаконнай прадпрымальніцкай дзейнасці ў складзе злачыннай групоўкі з атрыманнем даходаў у асабліва буйным памеры (ч. 3 арт. 233 КК). Асаблівая ўвага да працэсу выкліканая тым, што на лаве падсудных апынуўся Дзяніс Замяталін — сын былога галоўнага ідэолага краіны Уладзіміра Замяталіна.
Разам з Дзянісам Замяталіным у стварэнні лжэпрадпрымальніцкіх структур, абарот якіх перавысіў 100 млрд. рублёў, абвінавачваліся Юрый Клімовіч, Аляксей Саган, Анатоль Падпратаў, Аляксандр Іваноў, Іван Макаранка і Аляксандр Бясклубны.
Паводле звестак следства, Дзяніс Замяталін быў адным з арганізатараў злачыннай групоўкі, якая з 2008 па 2010 год нібыта займалася незаконнымі фінансавымі аперацыямі, у тым ліку прадстаўляла фальшывыя справаздачы аб уплаце падаткаў. Яму і іншым абвінавачваным былі выстаўлены грашовыя іскі на агульную суму ў 81,3 млрд. у якасці спагнання даходаў, атрыманых злачынным шляхам.
Усе сямёра вінаватымі сябе не прызнаюць і мяркуюць, што доказы сфальсіфікаваныя следствам, як не прызналі і вылучаных іскаў.
Суд прыгаварыў Замяталіна да пазбаўлення волі тэрмінам на пяць з паловай гадоў у калоніі ўзмоцненага рэжыму з канфіскацыяй маёмасці і забаронай займацца прадпрымальніцкай дзейнасцю на працягу пяці гадоў

:sh_ok: Туман згушчаецца..

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 19 апр 2015, 18:42 
Голубые штаны

У Мінску на забегу перамагла каманда ў вышыванках
Каманда сярэдняй школы аграгарадка Языль.
Изображение

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 19 апр 2015, 20:09 
Голубые штаны

Woloh писал(а):
Obyvatel писал(а):
Woloh писал(а):

вы об чём, пан Волох? :du_ma_et:

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 20 апр 2015, 11:08 
Голубые штаны

Цитата:
Витебский горисполком будет ставить памятник Невскому, игнорируя протесты

Во! :co_ol: И у нас теперь кроме лениных есть что валить. :-)

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 21 апр 2015, 00:39 
Голубые штаны

я считаю, что рядом с памятником Невскому должен стоять и памятник Ягайло, игнорируя протесты.

хотя стоп... а при чем тут Невский к нам? наши ж земли с ним в одном государстве не находились. Тогда уж надо и Тохтамышу поставить, союзник все-таки был.

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 21 апр 2015, 06:39 
Голубые штаны

usun писал(а):
я считаю, что рядом с памятником Невскому должен стоять и памятник Ягайло, игнорируя протесты.

хотя стоп... а при чем тут Невский к нам?

Не понимаете? Это ж троллинг зачотный, берут на слабО.

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 21 апр 2015, 08:08 
Голубые штаны

Курманбек Салиевич писал(а):
usun писал(а):

Валосьсе абрэзалі, сісадміна пасадзілі, помнік, так званаму, Неўскаму - ставяць.. Баюся ўжо на НН заглядваць, каб зноў не прыцягнуць які чарговы.. фейк.
Вось чытаю, як чалавек змагаецца з фэйкамі:
СЛОВО НА ГОРОДСКОМ СОБРАНИИ ЖИТЕЛЕЙ КАВЕНДИША 28 февраля 1977:
Цитата:
Пользуясь сегодняшней нашей встречей, я хотел бы сказать и ещё два слова: просить вас никогда не поддаваться неправильному истолкованию, этой путанице слов “русский” и “советский”. Вам сообщают, что в Прагу вошли русские танки и что русские ракеты с угрозой наставлены на Соединённые Штаты. На самом деле, это советские танки вошли в Прагу и советские ракеты угрожают Соединённым Штатам. Слова “русский” и “советский” сопоставлены так, как сопоставлены человек и его болезнь. Мы человека, больного раком, не называем “рак”, и человека, больного чумой, не называем “чума”, — мы понимаем, что болезнь — не вина, что это тяжёлое испытание для них. Коммунистическая система есть болезнь, зараза, которая уже много лет распространяется по земле... Мой народ, русский, страдает этим уже 60 лет и мечтает излечиться. И наступит когда–нибудь день — излечится он от этой болезни. И в тот день я поблагодарю вас за ваше дружеское соседство, за ваше дружелюбие — и поеду к себе на родину!

:cry_ing: сапраўдныя слёзы - комам.. Але слова "русский" - гэта таксама хвароба. І нават слова "рускі" - ужо..

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 21 апр 2015, 10:13 
Голубые штаны

usun писал(а):

Кмк:
не поставили невского???? угроза русским => аннексировать
поставили невского? наша территория => аннексировать

тем более что все говорят парусски.

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 21 апр 2015, 11:13 
Голубые штаны

Zig писал(а):
Кмк:

точно. у них в фсб целый отдел такие операции планирует, по всему миру ;;-)))

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 21 апр 2015, 12:57 
Голубые штаны

Obyvatel писал(а):
Zig писал(а):
Кмк:

точно. у них в фсб целый отдел такие операции планирует, по всему миру ;;-)))

Неее.. Сколения страна рефлексов (как дохлая лягушачья лапка на батарейку):
у путина штаны упали рейтинг уменьшается = чета отжать надо на радость вате => отжимаем
Че там еще неотжатае? Ходорковский..Крым.. а! Витебский уезднаш... урадидываивалирусскихгнобят.... :pi_rat:

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 21 апр 2015, 13:51 
Голубые штаны

Цитата:
22-гадовага грамадзяніна Беларусі Маскоўскі акруговы вайсковы суд асудзіў да двух гадоў калоніі-пасялення.
Малады чалавек быў прызнаны вінаватым па артыкуле «Публічнае апраўданне тэрарызму ці публічныя заклікі да яго». У Расіі справы па гэтым артыкуле падпадаюць пад юрысдыкцыю вайсковага суда, нават калі абвінавачаны — цывільная асоба.

Сісадмін публікаваў на сваёй старонцы ў сацсетцы тэксты і малюнкі у падтрымку Украіны і з асуджэннем расейскай агрэсіі.
У прыватнасці, заяўляе пракуратура, ён заклікаў «вярнуць Крым Украіне».

На сёння Кірыла Сілівончык працягвае знаходзіцца ў СІЗА №1 горада Ніжні Ноўгарад па адрасе: 603009 Нижегородская обл., г. Нижний Новгород, пр. Гагарина, 26а, Кирилл Валерьевич Силивончик.
Адвакатка Баранец не ведае, у якой канкрэтна камеры сядзіць Сілівончык. Яна не меркавала сустракацца з ім больш, бо ён вырашыў не абскарджваць прысуд.

Па яе словах, на наступным тыдні Галоўнае ўпраўленне выканання пакаранняў мае вызначыць, у якой калоніі-пасяленні Сілівончык мае адбыць свой тэрмін.

Калонія-пасяленне — гэта пакаранне мякчэйшае, чым беларуская «хімія». Асуджаны да яе можа працаваць, а можа і не працаваць — як сам хоча. Таксама сваякам дазваляюць пражываць разам з ім.

У сваю чаргу, па інфармацыі сваякоў Сілівончыка калонія-пасяленне будзе закрытай, але яны спадзяюцца на амністыю, што чакаецца ў Расіі.

Адвакатка кажа, што пакуль у Расіі існуюць тры праекты амністыі, і невядома, які будзе прыняты. Магчыма, больш яснасці стане на наступным тыдні.

Адвакатка адзначыла, што Сілівончык — інвалід трэцяй групы з дзяцінства.
Як можна меркаваць, у судзе Сілівончык выбраў тактыку, якая вяла да мінімізацыі прысуду.

Беларус прызнаў сваю «віну». Гэта дало магчымасць правядзення працэсу ў спрошчаным парадку і паскоранай працэдуры. І, у сваю чаргу, прывяло да максімальна мяккага з магчымых прысудаў. Бо сам артыкул прадугледжвае нават тэрміны да пяці ці сямі гадоў турмы. Як адзначыла адвакатка, Сілівончык не мог разлічваць на ўмоўны тэрмін, бо ён не мае пастаяннага месца жыхарства ў Расійскай Федэрацыі. А ўмоўныя тэрміны ў Расіі могуць атрымліваць толькі асобы з ПМЖ.

Погляды Сілівончыка ў судзе не абмяркоўваліся
http://nn.by/?c=ar&i=148103

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 21 апр 2015, 17:08 
Голубые штаны

аліна писал(а):
Росіяни в Мінську обрізали волосся місцевій дівчині через светр з написом білоруською мовою (ФОТОФАКТ)
Цитата:
Про це у своєму twitter написала дівчина з Мінську Ольга Корюківська, передає Еспресо.TV.
"Чудесні гості зі Смоленська до...лися до мого світшоту білоруською мовою", - написала вона.
Пізніше дівчина уточнила: "А потім зрізали мені волосся тому що я не люблю Росію".
І виклала фото.
Пізніше дівчина обмежила доступ до свого акаунту. Еспресо.TV перевірили twitter-акаунт Корюківської - він не є фейковим, або бот-акаунтом. Дівчина справді проживає у Мінську і активно дописує про місто у twitter і публікує фото.

Изображение

Девушке надо было вызывать милицию, а не постить фото с неизвестно кем обрезанными волосами в сеть. А на данный момент получается, что это как раз она разжигает межнациональную рознь.

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 22 апр 2015, 11:46 
Голубые штаны

разработка..
Прэзідэнт ПАРЕ: ад Беларусі чакаюць увядзення мараторыя на смяротнае пакаранне, вызвалення палітвязняў і правядзення свабодных выбараў
недасяжнае - толькі выбары

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 22 апр 2015, 14:23 
Голубые штаны

Семяненка кажа, што ў польскім Цярэспалі расійскіх байкераў «чакае аб'яднаны міжнародны супраціў беларусаў, палякаў, чэхаў, славакаў, аўстрыйцаў, немцаў і ўкраінцаў». По словах актывіста Руху «За Свабоду», «дзясяткі беларусаў гатовыя фізічна сустрэць зграю «Начных ваўкоў»
пасля праезду праз Беларусь - і такия пыхлівыя словы..
Цитата:
У відэазвароце, размешчаным на YouTube, Зянон Пазняк назваў планы расійскіх байкераў «не проста правакацыяй, а нахабнай пазіцыяй людзей, якія не лічаць патрэбным лічыцца ні з чым святым». «Гэтыя людзі, якія бралі ўдзел у акупацыі Украіны, якія выказвалі фашысцкія лозунгі, хочуць праехаць па Беларусі, якая страціла столькі людзей падчас апошняй вайны», — заявіў палітык, што з 1996 года знаходзіцца ў эміграцыі.
Пазьняк адзначыў негатыўную рэакцыю палякаў на мотапрабег і заклікаў беларускае грамадства не дапусціць праезду па краіне «фашысцкай групы». «Ёсць магчымасць, людзі, ёсць моладзь, якая здольная гэта зрабіць», — мяркуе лідар КХП-БНФ

На яго думку, правакацыя з мотапрабегам задуманая з мэтай праверыць рэакцыю беларусаў: «Калі не будзе супраціўлення, гэта будзе сігнал, што можна працягваць гэта далей, можна паўтарыць гісторыю, якая была ў Крыме». «Думаю, што беларусы скажуць сваё слова, і гэтая банда не праедзе», — заключыў Зянон Пазьняк

і нашто вось, прабачце,каркаць канстатаваць відавочнае - што калі рэжым не схоча, то ўжо гэтыя начныя ваўчкі не прабягуць?

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 23 апр 2015, 10:02 
Малиновые штаны

Беларусь приостановила поставки в Россию нефтепродуктов в ожидании благоприятной ценовой конъюнктуры.
«Россия выдерживает свою ценовую политику, сегодня цены не растут, в том числе на топливо. Если недавно стоимость бензина доходила до 90 центов за литр, то сегодня — 50−54 цента в зависимости от марки бензина», — сказал он.
«В этой ситуации для нас поставка в Россию отдельных бензинов дает убыток примерно в $100 на тонну. Мы не можем себе этого позволить, поэтому воспользовались положением, которое прописано в соглашении о создании ЕАЭС. Если цена на нефтепродукты ниже той, по которой можно продать их на другие рынки, мы имеем право временно такие продукты не поставлять», — отметил Владимир Семашко, добавив, что российская сторона отнеслась к этому с пониманием.
«Изменится конъюнктура, цены вырастут, значит, мы будем поставлять», — подчеркнул вице-премьер.
При этом он проинформировал, что баланс поставок нефти и нефтепродуктов на второй квартал уже подписан.

«Российская сторона имеет право снизить в планируемом квартале объемы нефтяного сырья, поставляемого в Республику Беларусь трубопроводным транспортом в случае недопоставки бензина автомобильного на величину, превышающую 10% от согласованного графика поставок. Применение российской стороной такого права будет рассмотрено в июне 2015 года при формировании графика транспортировки нефти по магистральным трубопроводам за пределы РФ на третьем квартал 2015 года по итогам исполнения Республикой Беларусь согласованного графика поставок бензина автомобильного в Российскую Федерацию», - сообщили в Минэнерго.
http://www.charter97.org/ru/news/2015/4/23/148655/

А вот мне цикава стало,кто будет теперь правее правого.Тот,у кого больше прав.Или тот,кто живее всех живых кто правее всех правых ? :du_ma_et: :nez-nayu: :ps_ih: С таким "партнёрством" Русскому Миру не бывать. :ni_zia: :ga-ze-ta;

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 23 апр 2015, 11:31 
Голубые штаны

странник писал(а):
С таким "партнёрством" Русскому Миру не бывать. :ni_zia: :ga-ze-ta;

И слава Богу, пан Странник, слава Богу. Москва - третий Рим, загнется как первые два - и очень хорошо, что четвертому не бывать :-)

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 23 апр 2015, 11:40 
Голубые штаны

Москва - третий Рим, загнется ...

чё сразу: "загнется"? станет каким-нибудь китайским уездным городком.

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 23 апр 2015, 12:36 
Малиновые штаны

странник писал(а):

И слава Богу, пан Странник, слава Богу. Москва - третий Рим, загнется как первые два - и очень хорошо, что четвертому не бывать :-)

Всё когда нибудь загнётся,пан Салиевич.И Крым и Рым.Рым скорее думаю.Но у Вас ведь иная "вера", :hi_hi_hi: как говаривал тутака пан мнемон.Скучаю без него.А Вы ?

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 23 апр 2015, 14:04 
Голубые штаны

Obyvatel писал(а):
Москва - третий Рим, загнется ...

чё сразу: "загнется"? станет каким-нибудь китайским уездным городком.

Ну, я в плане "римскости". Первый и второй римы тоже существуют до сих пор, довольно сносно, но без империй, чего и Москве желаем.

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 23 апр 2015, 14:08 
Голубые штаны

странник писал(а):
странник писал(а):

Всё когда нибудь загнётся,пан Салиевич.И Крым и Рым.Рым скорее думаю.Но у Вас ведь иная "вера", :hi_hi_hi: как говаривал тутака пан мнемон.Скучаю без него.А Вы ?

По пану Мемнону? Да Вы чего, зачем тут спамогенератор.

Рад, что Вы со мной, в кои-то веки, согласны. Третий Рым уже достаточно посуществовал и попил крови у соседей, пора и ему на покой за первыми двумя. Жить себе в своем уделе, детишек растить, сортиры, наконец, построить, что ли...

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 23 апр 2015, 14:35 
Малиновые штаны

странник писал(а):
странник писал(а):

По пану Мемнону? Да Вы чего, зачем тут спамогенератор.

Рад, что Вы со мной, в кои-то веки, согласны. Третий Рым уже достаточно посуществовал и попил крови у соседей, пора и ему на покой за первыми двумя. Жить себе в своем уделе, детишек растить, сортиры, наконец, построить, что ли...

По поводу мнемона,как спамогенератора..Это Вы погорячились.Я вот захожу сюда сейчас тока того ради,каб увидеть,когда количество постов алины превзойдёт колькасть постов зига. :hi_hi_hi:
Зы: Не сортиром единым..как говорится. :uch_tiv:

Сообщение Рейтинг поста: [ ] Добавлено: 23 апр 2015, 15:51 
Голубые штаны

странник писал(а):
Зы: Не сортиром единым..как говорится. :uch_tiv:

Да хоть что угодно там у них нехай будет, хоть камни с неба, но - у себя дома.

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2460 ]  На страницу Пред.  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 62  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа