АрхитекторЪ писал(а):
Andrej Cieraszkou' писал(а):
АрхитекторЪ писал(а):
Сам Терешков ведёт себя по бабски?

У чым гэта?
Пишет, потом удаляет..

За патрона своего, Янукевича, обиделся.
Сам придумать каку не может, теперь вот каку Римашевского в адрес Федуты ко мнени примеривает.
Да, Андрюша! Губаревич родом из БНФ.
Ковалец родом из БНФ.
Все они лежат под Милинкевичем. А тот был инициатором через Стужинскую (Брюссель) сокращения списка невъездных чиновников в ЕС. Думаю за бабло работает твой Милинкевич, Губаревич, Ковалец, да и твой Терешков.
Вы все суки продажные!
Молодец Римашевский, что озвучил это.

========================
http://www.svaboda.org/content/interview/24468806.html"Імя:: Віталь Рымашэўскі
01.02.2012 15:50
Тое, што адбылося 31 студзеня, было падрыхтавана пэўнымі людзьмі. Той варыянт супольнай заявы, які быў раздадзены журналістам, я пабачы за 5 хвілінаў да прэс-канфэрэнцыі. Я адмовіўся падпісваць гэтую заяву яшчэ месяц таму, бо яна кажа пра адно, што ўсе апазыцыйныя кандыдаты будуць удзельнічаць у выбарах пад абяцанкі-цацанкі зьняцца, нават пры наяўнасьці палітвязьняў. Навошта праводзіць мабілізацыю выбаршчыкаў на так званыя выбары? Працаваць на беларускія ўлады? Навошта Лукашэнку вызваляць палітвязьняў, калі дэмакратычныя кандыдаты створаць ілюзію дэмакратычных выбараў. Таму гэтая заява была дапрацаваная. Усе арганізацыі выказаліся ў падтрымку гэтай заявы: мы да 25 сакавіка праводзім супольнае абмеркаваньне ў рэгіёнах нашай стратэгіі, фармату ўдзелу ў выбарах, паралельна інфармацыйная кампанія пра палітвязьняў. Гэтая падтрыманая ўсімі папера не апынулася на прэсавай канфэрэнцыі, хаця выглядае ўсё сьмешна. Калі “
Рух за Свабоду” разам з “Гавары праўду” хоча падпісаць гэтае пагадненьне, гэта іх права, а нашая справа даць ацэнку гэтаму пагадненьню, якое робіць апазыцыю прыслугай беларускай улады. Я гэта выказаў, на што была няўдалая спроба справакаваць бойку, але асоба правакатара была выбраная памылкова, спадар
Фядута проста на гэта ня здольны. Я не разумею падставы для скандалу. У жоўтай прэсы ёсьць задача на пэўны час адцягнуць увагу ад сутнаснага пытаньня, але беларусы ня дурні, яны самі разьбяруцца.
Імя:: Віталь Рымашэўскі
01.02.2012 15:53
Я згодны з вамі, немагчыма ісьці на пагадненьне са злачынным рэжымам, гэтай пазыцыі і прытрымліваецца БХД. Таму я і ня стаў падпісваць гэтае пагадненьне. Пытаньне ў тым, што супрацьлеглая пазыцыя спрабуе прыкрыцца мірнымі прапановамі, хаця
насамрэч прапанова адна – легалізацыя дзейснага рэжыму, мы на гэта ніколі ня пойдзем.
01.02.2012 15:54
Сапраўды, гэтае пагадненьне мы не падпісалі, таму што яно мае пад сабой удзел у выбарах пры наяўнасьці палітвязьняў, а таксама ігнаруе ўсе раней падпісаныя паперы, адмятаюцца ўсе крытэры свабодных выбараў, замоўчваецца пра магчымасьць назіраньня і удзелу ў выбарчых камісіях. У прынцыпе, гэтае пагадненьне можна правіць, што і было зроблена. Але скандал адбыўся на пустым месцы.
01.02.2012 15:57
Тлумачыць людзям сытуацыю. На жаль, беларусы трапілі ў вельмі складанае становішча, а рэжым навучыўся выкарыстоўваць і дэмакратычнае асяродзьдзе. Мала хто ведае, што цягам апошняга месяца офіс “За дэмакратычную Беларусь” выступаюць за скарачэньне сьпісу неўзных у Эўразьвяз. Гэта робіцца за сьпінай ад нашага імя. Самае кепскае – гэта пачаць неабгрунтаваныя спрэчкі за байкот ці ўдзел у выбарах. Гэтай уладзе патрэбна легалізацыя, у выніку дзеяньняў апазыцыі яна хоча легітымізацыі ў вачах суседзяў. Мы не павінны падтрымліваць гэтую ўладу. Мы павінны падчас байкоту актыўна агітаваць, стаць альтэрнатывай усім вылучэнцам на гэтыя выбары.
01.02.2012 17:07
Учора была спроба прадставіць новае пагадненьне, пра якое дамовіліся
Рух за свабоду і Гавары праўду ад імя кааліцыі шасьці (
то есть налицо была закулисная договоренность между Милинкевичем и Некляевым. Напоминаю, Милинкевич и его "Рух" считаются партнером и союзником БНФ Янукевича.-
Монро) .
Гэта не было ўзгоднена з усімі ўдзельнікамі кааліцыі. Таму яны маглі гэтую прэсавую канфэрэнцыю асобна. Спроба стварыць канфлікт на пустым месцы мне не зразумелая, можа, накіраваная на скандал, які скончыцца нічым. Няма прадмету для сварак ўнутры кааліцыі шасьці. Ніхто з суб’ектаў не сказаў, што ім не падабаецца тое ці іншае пагадненьне, якое было падпісана цягам апошняга году.
Усе нібыта за адзінства. Фармальных прэцэдэнтаў, якія б паставілі пад пытаньне існаваньне кааліцыі, фармальна няма. Мы бачым, што
жаданьне працаваць разам ёсьць не ва ўсіх.
01.02.2012 17:42
Усё было б вельмі проста, калі б людзі выказвалі тое. што яны думаюць насамрэч. Не было ніякай спробы ў тых, хто арганізоўваў "падпісаньне", падпісаць супольнае пагадненьне. Тое, што адбылася такая гісторыя, і БХД выстаўляюць як партыю, якая сарвала падпісаньне пагадненьня, -- дык гэта абсалютная няпраўда, пераварочваньне сытуацыі. Такога не было.
У нашым варыянце не было ані слова пра ўдзел у выбарах. Я перакананы, што большасьць беларусаў за байкот. А тое, што адбылася такая сплянаваная правакацыя…Так, магу сказаць, што правакацыя падчас нарады атрымалася досыць удалая. І я як палітык мусіў, магчыма, прадугледзець тое, што там магло адбыцца, і не прыйсьці, як гэта зрабілі Някляеў альбо Мілінкевіч. Ці гэта выйгрыш? Гэта пірава перамога.
Імя:: сьпіс неўязных
01.02.2012 15:29
вы сказалі, што "Офіс за дэмакратычную Беларусь" і некаторыя беларускія палітыкі выступае за скарачэньне сьпісу невыязных. Патлумачце больш дэтальна, калі ласка.
01.02.2012 16:48
Гэта дакладная інфармацыя, трэба задаць гэтае пытаньне офісу найперш. У гэтым сьпісе прысутнічаюць такія людзі, як Пефціеў, за выключэньне са сьпісу якога ўсе ратуюць. Агучваньне гэтай інфармацыі сёньня, спадзяюся, паслужыць знакам, каб людзі спынілі сваю дзейнасьць без агучваньня іх прозьвішчаў. Гэта прывяло б толькі да новых скандалаў. Я магу сказаць адно: у сёньняшніх варунках няма сэнсу даказваць сваю рацыю на словах. Кожны беларус здолее пабачыць у бліжэйшыя паўгады кожную арганізацыю ў сваіх дзеяньнях. Хто выканае свае абяцаньні, а хто наадварот. Можна прыкрывацца гучнымі словамі, а за сьпінай рабіць зусім іншае.
http://belaruspartisan.org/bp-forte/?pa ... newsPage=0Янукевич: Партия БНФ использует выборы для агитации2 февраля на брифинге в Минске председатель Партии БНФ Алексей Янукевич, разъясняя позицию организации по поводу участия в парламентских выборах, которые должны пройти в сентябре 2012 года, сообщил, что у Партии БНФ нет цели, чтобы ее члены были избраны депутатами Палаты представителей, однако избирательную кампанию партия намерена использовать для агитации.
"Мы договорились, что максимально будем выдвигать людей в избирательные комиссии, максимально будем выдвигать кандидатов по всем округам, где мы сможем найти сильных кандидатов и сформировать их команды. По тем округам, где будет необходимо, будем формировать общие штабы и команды кандидатов, с тем чтобы доносить позицию Партии БНФ по актуальными проблемам, в том числе об угрозе независимости Беларуси, о наличии в стране политзаключенных и о недемократичности существующей процедуры выборов", - сказал Янукевич.
Он отметил, что Партия БНФ намерена снять всех своих кандидатов до начала досрочного голосования. "Это произойдет в том случае, если будет оставаться в заключении хотя бы один политзаключенный, и в том случае, если хотя бы одного нашего представителя не включат в состав избирательных комиссий", - отметил лидер организации.
=======================
Итого имеем:
1. В Брюсселе некто Ольга Стужинская лоббирует интересы Лукашенко по удалению из списка Пефтиева, доверенного лица Лукашенко по бизнес-делам.
2. В это же время Некляев и Милинкевич пытаются протолкнуть подписание договоренности о участии партийной несистемной опозиции в выборах.
Налицо скоординированная кем-то работа в Европе и внутри Беларуси.
Цель: оппозиция должна участвовать в выборах и не препятствовать баранам идти на избирательные участки.
Стужинская явно не бесплатно ходатайствует за Пефтиева, Зимовского, ректоров бел ВУЗов.
Ну, уши торчат уже донельзя, ребятки.

А потом Терешков обижается, что я называю его партию во главе с Янукевичем, Милинкевича, Некляева, Федуту суками продажными. Так это не оскорбление. Это констатация факты! Вы суки продажные и есть. Вы помогаете Лукашенко получить видимость легитимных выборов. Значит вы продажные. У вас ни грамма совести и чести.