|
Голубые штаны |
 |
|
Я стовідсотковий оптиміст, абсолютно невиправний. А як інакше? З іншого боку, ваги моєму оптимізму додає те, що я добре поінформований.

Це не реклама – це філософія, яку ми зараз реалізовуємо. Вона є дуже чесною. Всі, кого ви бачите (у рекламі «Ощадбанку») – це не актори, це абсолютно реальні люди
Цитата: -Я знаю чим ми повинні займатися ці два роки, знаю як повинна виглядати наша «домашня робота» - реформування інформаційних систем, розвиток персоналу, трансформація мережі наших регіональних філій, системи корпоративного управління. Я над цим повинен працювати, для того, щоб до 2017 року, коли країна вийде на траєкторію зростання, банк мав потужний бренд, лояльну клієнтську базу, лояльний і мотивований персонал, зрозумілу перспективу розвитку. Тоді стратегію можна буде писати на 5 років. -Тобто ви впевнені, що у 2017 році країна вийде з кризи? -Неодмінно. І навіть попри те, що реформи, як нам здається, йдуть часто-густо не з тією динамікою. Але йдуть, вони реально очевидні. Більш того, вони неминучі. До речі, ще одна причина чому стратегію банку розроблено до 2017 року – я вважаю, що саме цей склад правління банку повинен відзвітувати про її виконання. Саме тому, ми працюючи коли в країні війна та криза, продовжуємо думати про розвиток, про наступний крок. -Ви справді позитивно оцінюєте реформи в країні? Досить часто уряд пояснює дії, які не сприймають в суспільстві, війною…
-В чиємусь розуміння це прикриття, в моєму – це важливе і об’єктивне пояснення. Пояснення потрібні для того, щоб зрозуміти ситуацію і дати відповідь собі особисто на питання «чому?». Я впевнений, що процес реформ йде і що суспільство розуміє що іншого шляху не має. Можна говорити про відповідальність персони, а можна спробувати оцінити ситуацію комплексно. Країна воює, країна змушена виконувати дуже непросту справу по реструктуризації своїх зовнішніх зобов’язань, ще багато складних питань - це цілий комплекс. Але, погодьтесь, ми рухаємось. Крок за кроком рухаємось Цитата: -Нас часто лякають дефолтом… Так, лякають словом «дефолт», але ризику для кожного окремого громадянина, клієнта банку він не несе. Всі повинні розуміти, що уряд разом МВФ зараз намагаються максимально компенсувати негативні наслідки економічного погрому Януковича, коли позичали мільярди, а розраховуватись повинні ми з вами у ситуації, коли країна воює з 1/6 суходолу, втративши при цьому 20% ВВП.. Реструктуризація заборгованості – це квиток в економічне майбутнє України. Давайте дамо уряду виконати завдання, яке перед ним стоїть, а після цього будемо оцінювати результат. Кожен має долучатися до цієї справи – «Ощадбанк» долучився. Ми успішно пройшли процес перепрофілювання своїх зобов’язань та підтвердили, що іноземні інвестори довіряють державному банку, довіряють державі. Я стовідсотковий оптиміст, абсолютно невиправний. А як інакше? З іншого боку, ваги моєму оптимізму додає те, що я добре поінформований. -Кілька років тому в одному з інтерв’ю з приводу вади слуху ви говорили, що зустріли лише одну глуху людину, який, як і вам, вдалось досягти успіху в житті – художник Сергій Якутович. Чи змінилось щось на сьогодні? Чи людям з особливими потребами вдається реалізовуватися? - Однозначно – ні, не стало легше. Для цього суспільство повинно змінитися ментально. А у нас навіть філософія, закладена в нормативну базу, не відповідає європейським нормам. У нас говорять «людина з обмеженими можливостями» замість «людина з особливими потребами». Я говорив і продовжую це говорити – людей з особливими потребами на людей з обмеженими можливостями перетворює українське суспільство. І мені здається, що люди, які долають свої фізичні обмеження в нашій країні, лише доводять цю тезу. Якщо говорити про людей з вадами слуху, то в мене була історія, яка дуже сильно на мене вплинула. Це був період психологічної адаптації до моєї нової реальності. Я написав блог на «Українську правду». Це був перший публічний вихід з моєю проблемою – я розказав про те, що я не чую, про те, що до людей з вадами слуху в Україні ставляться як до чогось абсолютно ненормального, що люди цього не сприймають. Про те, що існують соціальні резервації – УТОГи та УТОСи – де люди живуть, працюють, женяться між собою, помирають… Держава в жоден спосіб не займається їх асиміляцією… Я написав про це і отримав особисте повідомлення від мами, яка виховувала 12-річну дівчинку. Вона носила слухові апарати. А на наступний ранок ця дівчинка вперше в житті зробила високий хвіст і відкрила обидва слухові апарати і так пішла до школи. Коли мама спитала чому вона так зробила, вона сказала: «Якщо він може, то і я можу». Ця дівчинка була набагато сміливішою за мене особисто. Можна лише уявити, що це означало для 12-річної дівчинки. На мене дуже вплинув її вчинок - я закрив для себе цю тему. Нема чого соромитись. Живу один раз – це моя історія і я маю її розказати від початку до кінця

на площади 453,3 тыс. гектар хлеборобы Донетчины собрали более миллиона трехсот тысяч тонн зерна при средней урожайности 29,4 ц/га.
- Урожайность озимых культур, - продолжил Александр Валентинович, - более высокая - 32 центнера с гектара. Озимых намолочено 1075,9 тысячи тонн. Большую часть составила озимая пшеница, ячменя собрали 23,9 тысячи тонн, ржи - 5,4 тысячи тонн. Следует отметить, что урожайность яровых зерновых в этом году в среднем по области составила 22 ц/га. Таких культур намолочено 256,6 тысячи тонн. Это преимущественно ячмень - 240 тысяч тонн. Гороха механизаторы Донецкой области намолотили 7,1 тысячи тонн, овса - 6,7 и пшеницы - 2,8 тысячи тонн. Также на зерно собрано 7,5 тысячи тонн рапса. Весомый вклад в достижения таких результатов внесли хлеборобы Волновахского района. Здесь собрали более 125 тысяч тонн зерна. Свыше ста тысяч тонн зерна намолочено в хозяйствах Великоновоселковского и Красноармейского районов. А самая высокая урожайность отмечена в Володарском районе - 34,1 ц/га. Более 33 ц/га зафиксирована урожайность в Александровском, Першотравневом и Славянском районах.
і яшчэ лыжка аптымізму - толькі не магу знайсці спасылку - размова ў Адэсе, кшталту такая: - ну дык адэскія бізнэсмэны за Украіну? - гарантую, што за Украіну - адэскія бандыты! ну толькі плакаць застаецца - ад замілаванасьці.. Мае бажаньні дапамогуць Украіне?
|
|